Ösp ♥

Datum: 2012-02-29 | Tid: 06:28:40
I förrgår åkte jag ju somsagt till stallet. Det var jätteroligt att komma tillbaks dit igen, och att jag dessutom fick rida Ösp som är en utav mina favorithästar blev ju inte sämre. Jag kände mig lite ringrostig i början men efter ett tag släppte det och det gick riktigt bra :). Vi hade lite genomgång med att kontrollera hästen så det blev en hel del galopp över bommar så det var jätteroligt.

/Mathilda

Stallet

Datum: 2012-02-27 | Tid: 16:13:57
Jag saknar dig Grim.

Idag började skolan igen. Riktigt tråkigt tycker jag, men eftersom vi har prao om två veckor känns det ändå inte för dåligt :). Sedan är det ju inte jättelångt kvar till påsklovet och efter det kommer sommarlovet.

Om en liten stund ska jag dra på mig ridkläderna och åka till stallet. Det ska bli riktigt härligt att vara i stallet igen, jag har inte varit det på hela vintern. Efter stallet ska jag åka hem och kolla på Familjen Annorlunda så därför kommer detta kanske vara det enda inlägg jag gör idag. Fast det tror jag inte :).

/Mathilda

Imorgon..

Datum: 2012-02-25 | Tid: 22:37:53
.. kommer det troligtsvis inte bli så mycket uppdatering. Madde ska tävla imorgon och hela familjen ska dit och kolla, och sen när vi kommer hem måste jag plugga. Men jag kommer ändå försöka blogga litegrann imorgon. Men nu vet ni iallafall varför uppdateringen inte kommer vara på topp imorgon :).

/Mathilda

Följa oss via bloglovin?

Datum: 2012-02-25 | Tid: 17:11:40
Om ni vill följa oss via bloglovin, klicka på bilden här nedanför :).

bloglovin

/Mathilda

Choklad cheesecake ♥

Datum: 2012-02-25 | Tid: 17:03:53
Nu har jag precis bakat chokladcheesecake som vi ska ha som efterätt idag :). Jag har aldrig gjort det förut så jag har ingen aning om hur det kommer smaka, men förhoppningsvis smakar det gott. Senare ikväll blir det Melodifestivalen som vanligt och efter det ska jag antagligen fortsätta på en bloggdesign. Har ni något "planerat" för kvällen? :)

/Mathilda

Glad! :)

Datum: 2012-02-24 | Tid: 23:15:56
Det är så roligt när ni kommenterar mycket. Idag har vi fått bra mycket mer kommentarer än vad vi brukar. Vi som knappt brukar få några kommentarer alls har fått runt 8 kommentarer bara idag :). Man undrar ju hur detta kan komma sig, har vi blivit länkade någonstans eller något? Haha, skulle gärna vilja veta.. men fortsätt iallafall som ni gör!

/Mathilda

Ritat

Datum: 2012-02-24 | Tid: 21:43:49
Tidigare idag satte jag igång och ritade litegrann :). Det är första gången jag ritar en människa, eller ja.. på allvar eller vad man ska säga. Så jag är ändå ganska nöjd med den, men imorgon ska jag nog fixa till munnen och fixa lite smått med resten också :). Sedan ska jag även försöka mig på lite skuggning. Vi får se hur det går!

/Mathilda

23 Februari

Datum: 2012-02-23 | Tid: 22:56:49

Idag var vi ju som jag berättade tidigare på bio och såg Mästerkatten :). Den var faktiskt väldigt bra för att vara en barnfilm. När jag kom hem från bion satte jag mig och läste "Elsas Hemlighet", jag läste nog mer än 100 sidor så nu börjar jag närma mig slutet på den...

Imorgon har jag inget speciellt planerat. Jag tror att jag ska göra lite nytta och städa mitt rum och även plugga lite. Mitt rum är just nu riktigt stökigt och sedan har jag även en hög med läxor som borde göras nu under lovet. Men än så länge har det inte blivit av... Hehe, jag är väldigt lat av mig :).

/Mathilda

Bio

Datum: 2012-02-23 | Tid: 14:01:00
Nu ska vi snart åka in till stan för att gå på bio :). Vi ska se Mästerkatten i 3D eftersom att Eddie måste få se den också, och han är ju bara 6 år. Men jag tror ändå den kommer vara ganska bra faktiskt :). Roligt kommer det vara iallafall!

/Mathilda

Något som får mig att tänka på sommaren..

Datum: 2012-02-22 | Tid: 22:55:04
.. är snäckor. Dessa bilder tog jag förra sommaren och jag gillar de fortfarande. Själva bilderna i sig är kanske inte särskilt bra men snäckorna gör att jag tänker tillbaka på väldigt roliga minnen. Varför vet jag inte, hehe :).
Vad får er att tänka på sommaren? :)

/Mathilda

Spotify ♥

Datum: 2012-02-22 | Tid: 18:35:17
Nu har jag precis skaffat Spotify :). Jag har faktiskt aldrig haft det tidigare, men nu kan jag lyssna på musik mycket lättare. Toppen! Just nu är det Cody Simpson som jag lyssnar på.. Eller ja, det brukar vara så.. Så, nu vet ni lite om min musiksmak, vilket inte många andra vet :). Här nedanför får ni även se en liten del utav min spellista..
/Mathilda

Spruta..

Datum: 2012-02-22 | Tid: 16:44:04
Nu har jag precis kommit hem från vårdcentralen. Vi skulle ju vaccinera oss idag och jag var riktigt nervös innan men när vi sen fick vänta i en timme så rann nervositeten av mig mer och mer :). Vi hade tydligen inte hamnat på listan, även fast vi hade bokat tid så det var anledningen till att vi fick vänta. Sedan var inte sprutan så farlig som jag hade tänkt mig, det var när hon "tryckte" in vätskan som det gjorde ont. Men sen är ju jag spruträdd också.. för t.ex. Madde tyckte inte att det gjorde ont alls..

/Mathilda

Godmorgon

Datum: 2012-02-22 | Tid: 09:39:53
Idag ska både jag och Madde vaccinera oss. Jag är spruträdd så vi får väll se hur det går, men förhoppningsvis överlever jag iallafall :). Självklart kommer ju inte det ta hela dagen så jag ska även försöka hinna med att forrtsätta med Elins blogg, träna och kanske göra någon läxa. Vi får se :).

/Mathilda

Planer för dagen :)

Datum: 2012-02-22 | Tid: 09:32:49
Hejsan!
Jag tänkte berätta lite kort om mina planer för dagen, jag ska inte göra så mycket men ja berättar :). Klockan 2 ska jag in till stan och ta en spruta ' livmodercancer' sprutan och sen ska jag hem och äta för att efter jag har ätit ska mamma skjussa mig till t1-hallen för då blir det träning :)
Det var mina planer för dagen, Vad ska ni göra idag?

/Madde

Call Me Maybe

Datum: 2012-02-21 | Tid: 19:38:40

Jag kollar på den hära videon hela tiden, det är en musikvideo av låten "call me maybe" med Justin bieber, Selena Gomez, Ashley Tisdale och mer :).

/Madde

Dagen

Datum: 2012-02-21 | Tid: 18:00:38
Idag har jag inte gjort något speciellt. Jag har kollat på två filmer, Ice Age och Hachiko och sen har jag även börjat med Elins bloggdesign och tränat litegrann :). Så det har helt enkelt inte hänt så mycket idag.

Jag måste verkligen bara rekommendera filmen Hachiko! Den är så himla fin! Hehe, tårarna rinner verkligen till den filmen. Så det är verkligen en film för mig, och säkert för många andra :). Så om ni inte har sett den rekommenderar jag er att se den.

/Mathilda

Ice Age

Datum: 2012-02-21 | Tid: 14:35:37
Jag och Eddie kollade precis på Ice Age. Eddie tyckte den var jättebra och den har nu blivit hans nya favoritfilm. Jag själv har inget speciellt att säga om filmen, den är bra men ingen jag skulle sätta på själv om inte Eddie är med. Det fanns en liten sorgligare scen i filmen och han började faktiskt gråta då. Jag tycker det är så himla gulligt att han också kan visa känslor för filmer, även om han är ganska liten :).

/Mathilda

Vad jag tyckte om filmen "Jag saknar dig"

Datum: 2012-02-21 | Tid: 10:26:51
I Söndags kollade jag och mamma på denna underbara film. I början tyckte jag den var helt kass men efter ett tag började den bli bättre och bättre och det hela slutade med att jag älskar den! :) Så ni som inte har sett den, se den!

/Mathilda

Knasiga bilder

Datum: 2012-02-20 | Tid: 22:43:39
Hehe, lite knasiga bilder som Madde och jag tog förut när vi fotade. Nu blir det antagligen inte någon mer bloggning idag utan vi bloggar igen imorgon. Ha en bra kväll! :)

/Mathilda

Videoblogg

Datum: 2012-02-20 | Tid: 22:03:13

 


Här är en videoblogg som jag och Madde gjorde nyss.. Skratta inte för mycket, och tänk helst inte på min röst.. :)


/Mathilda


Fotat

Datum: 2012-02-20 | Tid: 19:30:05
För en liten stund sen fotade jag och Madde lite bilder på oss själva. Självklart fotade vi inte bara seriösa bilder så ni kommer få se några knasiga bilder senare ikväll :). Men den bilden som ni ser ovan är den jag har som profilbild på facebook nu.

Snart ska jag titta på Familjen Annorlunda och efter det blir det Mammor & Minimodeller så det är efter det som jag bloggar igen :).

/Mathilda

Träning

Datum: 2012-02-20 | Tid: 14:29:55
Jag och Madde gjorde tidigare idag några lappar med olika träningsövningar på. Det är meningen att vi ska dra en lapp ur en burk varje dag och sen göra det som står på lappen :). Idag drog vi två lappar istället för en och det blev "program 2" och "program 5". Program 2 är magövningar och Program 5 är vadövningar. Det var faktiskt riktigt jobbigt så jag har riktig träningsverk i magen just nu! :)

/Mathilda

Dagen :)

Datum: 2012-02-20 | Tid: 14:22:18
Hejsan alla fina bloggläsare :)
Idag är jag och Mathilda själva hemma så vi har inte gjort så mycket, Mathilda lägger upp ett inlägg snart där hon skriver om en grej vi har gjort i dag så håll utkik :) Jag ska bara ta det lungt resten av dagen och kanske kolla på någon film eller något vi får se :) Jag uppdaterar mer sen! Vi ses :).
/Madde

Gamla bilder

Datum: 2012-02-19 | Tid: 23:00:10
Jag satt nyss och tittade på gamla bilder och hittade då dessa 4 bilder. Den på Kajsa gillar jag verkligen för hon ser så hima söt ut men sen gillar jag även de tre andra bilderna, även fast en del utav dem är tagna för snart ett år sedan :).

/Mathilda

Tillbaka!

Datum: 2012-02-19 | Tid: 22:41:14




Hej!

Herregud vad länge sen det var jag bloggade, ungefär en eller två veckor tror jag? Men grejen är den att jag inte har haft lust eller tid o.s.v.. Nu sitter iallafall Mathilda och jag i mitt rum med våra datorer och grejar :). Jag ska faktist lägga mig snart för jag är riktigt trött idag av någon orsak.. eller jag har i princip vart trött hela dagen! Hoppas bara jag inte håller på att bli sjuk, för jag har inte mått helt 100% idag..:). Men nu mår jag bra bara lite trött :D. Nu har jag bestämmt att jag verkligen ska börja sattsa på bloggen mer för som ni har märkt så är det ju bara Mathilda som har bloggat i stort sett men nu kommer jag, nu fasen ska jag börja blogga!
Jag uppdaterar mer i morgon för nu ska jag snart lägga mig i sängen och dejta kudden :).
/Madde

Jag saknar dig

Datum: 2012-02-19 | Tid: 19:42:00
Ja detta är vad jag, mamma och Madde kommer ägna en större del utav kvällen åt. Jag har hört att den ska vara jättebra men även väldigt sorglig, så jag tror verkligen jag kommer tycka om den här filmen! Jag kommer antagligen berätta vad jag tyckte om den efteråt så om ni är intresserade utav det får ni hålla ögonen öppna :). Men just nu är det dags för att ta med popcornskålen upp till tvn och ha en riktig myskväll med mamma och Madde!

/Mathilda

Finans

Datum: 2012-02-19 | Tid: 15:46:23
Nu spelar jag, Madde och pappa Finans. Det är faktiskt ett väldigt roligt spel tycker jag, och det är ju extra roligt när vi alla ligger ungefär lika :). Senare ikväll tror jag att jag ska hjälpa Elin med hennes blogg, om hon har kommit på hur hon vill ha den, för jag är inprincip klar med Hannas nu. Det enda som är kvar är länkarna och det går ju väldigt snabbt :). Hehe, jag tycker det är jätteroligt att fixa med bloggdesigner så om ni behöver hjälp med en bloggdesign är det bara att säga till. (Dock gör jag bara till personer jag känner och ni får ha förståelse för att det tar tid och att jag bara kan göra till en person i taget).

/Mathilda

19 Februari

Datum: 2012-02-19 | Tid: 00:06:57

Bilden säger helt enkelt allt, så jag känner inte att jag behöver skriva särskilt mycket :).

/Mathilda

Melodifestivalen

Datum: 2012-02-18 | Tid: 19:57:00
Nu sitter hela familjen bänkade framför tvn och ska kolla på melodifestivalen. Eller alla förutom Madde, för hon är hos pappa. Ikväll tror jag inte jag kommer fastna för någon speciell, som jag gjorde förra gången. Hehe, Ulrik Munther var det då :). Men jag tycker ändå det är ganska roligt att titta på melodifestivalen, det är som en liten tradition.

/Mathilda

Nya skridskor

Datum: 2012-02-18 | Tid: 16:22:43
Idag åkte jag, mamma, Eddie och Jocke in till stan för att träffa mormor och morfar. Morfar skulle ha en ny datamus så han behövde lite hjälp med det och jag behövde nya skridskor. Skridskorna fick jag utav mormor och morfar och jag är jätte nöjd med dem! :) De är fodrade vilket mina gamla inte var och sen är dem en aning förstora så att jag får plats med sockar i dem. Perfekt :).

/Mathilda

Wanties

Datum: 2012-02-18 | Tid: 12:02:49
Fina saker från Nelly som jag vill ha. Jag är helt förälskad i jeansen och conversen, haha :). Converse är jag helt säker på att jag ska ha iallafall.. någon gång..

/Mathilda

What doesn´t kill you makes you stronger ♥

Datum: 2012-02-18 | Tid: 00:09:40
Jag satt och redigerade en bild för en liten stund sen. Till en början hade jag bara tänkt stärka färgerna men det färdiga resultatet blev lite mer än så, haha :). Jag tycker ändå det blev ganska fint, så jag är nöjd. Men vad tycker ni?

(Rubriken till detta inlägg är mitt favoritcitat).

/Mathilda

Nu blir det...

Datum: 2012-02-17 | Tid: 21:44:37

Supergott tycker jag och ändå inte jätte onyttigt :). Detta är nog mitt favorit fredagsmys.. och popcorn förstås! Har ni någon favorit när det gäller "fredagsmys"? :)


/Mathilda

Byta hårfärg?

Datum: 2012-02-16 | Tid: 20:05:57
Madde funderar på att blondera sig så jag slängde snabbt ihop en bild på henne med blont hår så att hon kan få en överblick över hur hon kommer se ut isåfall. Jag gjorde den väldigt slarvig så hennes vanliga hårfärg syns på vissa ställen. Men vad tycker ni? Ska hon färga håret eller inte? :)

/Mathilda

Just nu..

Datum: 2012-02-16 | Tid: 18:32:12
.. sitter jag och fixar ett träningsschema. Jag vill bli nöjd med min kropp innan sommaren så då gäller det att jag verkligen tar tag i det nu. Jag ska börja på riktigt nästa vecka och det passar ju bra för då är det sportlov :). Åh vad härligt det ska bli med sportlov! :)

Förresten.. vi har uppdaterat sjukt dåligt här nu dem senaste dagarna. Men eftersom att vi endast har haft 2 läsare idag t.ex. känns det inte alls roligt. Det är som att blogga för sig själv, och det tycker jag inte är det roligaste. Men jag har redan nu börjat planera för en egen blogg så småningom, men då vill jag ha en systemkamera först. Så att jag kan uppdatera med fräscha bilder.. Lite framtidsplaner sådär :).

/Mathilda

Nu åker vi

Datum: 2012-02-14 | Tid: 18:01:00
Bild i repris.. tyvärr..

Nu ska jag, mamma, Madde och min morbror åka in till stan för att titta på hockey. Som jag berättade igår har jag aldrig varit på hockey förut, så vi får väll helt enkelt se vad jag tycker om det. Men det ska bli roligt att bara komma iväg lite och göra något :). Men eftersom att vi kommer komma hem tidigast tio så kommer det inte vara någon mer uppdatering på bloggen idag, för jag kommer säkert vara dödstrött när jag kommer hem.

/Mathilda

Alla ♥ dag present

Datum: 2012-02-14 | Tid: 17:40:39
Ja, detta fick både jag och Madde i alla hjärtans dag present från mamma och Jocke :). Jag älskar den här chokladen! :) Har ni fått något i alla hjärtans dag present, eller brukar ni hoppa över det?


/Mathilda

Alla ♥ dag!

Datum: 2012-02-14 | Tid: 08:15:00
Idag är det alla hjärtans dag och jag önskar er alla en bra alla hjärtans dag! :) Jag hade tänkt ha en sorts tävling idag men eftersom att vi inte har så många läsare tror jag inte änns att någon skulle anmäla sig. Är det något som är intressant så får ni gärna kommentera. Iallafall..

Idag tycker jag att ni ska lägga mobiler, datorer osv. åt sidan och ägna er tid åt att vara med er familj och vänner! Det är iallafall vad jag tänker göra men för er som vill läsa vår blogg ändå under dagen så har jag gjort några tidsinställda så att ni ändå har något att läsa! :)

Se nu till att ha en bra alla hjärtans dag! ♥


Förresten så är detta vår 100de inlägg! :)


/Mathilda

Planering för veckan

Datum: 2012-02-13 | Tid: 20:05:47
Jag gjorde nyss en liten snabb planering för veckan. Vi har inte alls mycket läxor denna vecka så det blev inte speciellt mycket, men ändå en liten överblick av vad jag ska göra och när jag ska göra det :).

Som ni ser så ska jag, Madde, mamma och min morbror på hockey imorgon. Jag har aldrig varit på hockey förut så vi får väll se vad jag tycker om det.

Nej, nu måste jag springa! Familjen Annorlunda har ju börjat! :)

/Mathilda

Tandläkaren

Datum: 2012-02-13 | Tid: 18:54:56
Även fast denna bild är tagen bakifrån på mig så får den mig att minnas så mycket minnen! Haha..

För en stund sedan kom jag hem från tandläkaren. Jag var jätte nervös innan eftersom att jag är livrädd för att få hål, men det visade sig att jag inte hade ett enda hål! :) Det är jag faktiskt ganska glad över för jag är helt enkelt livrädd för att få laga ett hål.. men egentligen borde jag inte vara det, jag har aldrig haft hål så jag vet ju inte änns om det gör ont. Iallafall..

Snart har jag tänkt att jag ska sätta mig och läsa lite. Vi måste ha en bokrecension klar vecka 11 tror jag det var, och eftersom att jag bara har läst halva boken (Elsas Hemlighet) så har jag lite bråttom. Sedan ska jag även fixa det sista på matteläxan eftersom jag inte kommer ha möjlighet till att plugga imorgon. Vi ska nämligen iväg imorgon, jag, mamma, Madde och min morbror :). Därför kommer bloggen helt enkelt ligga lite nere imorgon men jag kanske ska göra några tidsinställda inlägg, så hoppa inte över att kolla in på vår blogg ändå! :)

/Mathilda

Mums!

Datum: 2012-02-12 | Tid: 14:43:12
Eddie, jag och Madde var för en liten stund sen och åkte skridskor, men mina skridskor gick sönder så vi var tvunga att gå hem. När vi kom hem fikade vi. Då åt vi bullar och kladdkaka (chokladmuffinssmet) och till det drack vi Cola :). Mums!

/Mathilda

Besöksrekord!

Datum: 2012-02-12 | Tid: 10:44:23
Jag kollade nyss statistiken och märkte att vi faktiskt hade besöksrekord igår! :) Vi har ju inte en speciellt stor blogg så det var inga stora siffror och inte änns i närheten utav 100 men det är ju ändå alltid roligt att få besöksrekord :). Nu får vi hoppas att det håller i sig och att ni fortsätter läsa vår blogg :).

/Mathilda

Idag ska jag...

Datum: 2012-02-12 | Tid: 10:28:08
Det här är vad jag ska göra idag, eller.. inte hela dagen förstås men det är iallafall saker som jag måste göra idag. En liten kom ihåg lista till mig själv :).

/Mathilda

Melodifestivalen

Datum: 2012-02-11 | Tid: 21:43:30
Nu har jag precis kollat klart på melodifestivalen, och den här gången var det nästan ingen som var bra. Ulrik Munther var helt klart bäst enligt mig men sedan tycker jag alla andra var allmänt dåliga. Vad tycker ni? :)

/Mathilda

Nu är det dags för..

Datum: 2012-02-11 | Tid: 20:01:00
..lördagsmys, om det så är det sista jag gör.. Ja, idag är det ju lördag så då får man byta ut fredagsmys mot lördagsmys, eller hur? :) Här ovanför kan ni se en usel bild som jag tog precis på lite gott som hela familjen ska smaska på under kvällen. Jag hoppas ni får en bra lördagskväll, så hörs vi kanske senare, eller imorgon :).

/Mathilda

Gillar ni vår blogg?

Datum: 2012-02-11 | Tid: 17:12:45
Eftersom att vi fått en del nya unika besökare idag så tänkte jag att jag kan passa på att uppmana er att följa vår blogg på bloglovin eller blogkeen. Om ni gillar vår blogg förstås! :) Klicka på bilderna under för att komma till bloglovin och blogkeen. Ni missar ju inga inlägg om ni följer vår blogg via bloglovin eller blogkeen! :).

bloglovin

/Mathilda

Gott!

Datum: 2012-02-11 | Tid: 16:57:19
För en liten stund sedan hade vi lite mellis här hemma. Eller, jag vet inte om man kan kalla det mellis.. förrätt kanske funkar bättre, även fast vi inte ska äta på några timmar. Iallafall så åt vi vanliga räkor, "heta spanska" räkor, vitlökskräftor (inte hela kräftor utan delar av kräftor) och kex :). Mamma och Jocke åt sushi också, men det är inget som jag gillar så det hoppade jag över. Men det andra var jättegott samtidigt som det var riktigt mysigt att hela familjen satt vid bordet med tända ljus.

/Mathilda

Glad!

Datum: 2012-02-11 | Tid: 11:49:41
Tidigare idag knåpade jag ihop ett litet kollage till Julia. Jag känner henne inte utan jag har läst hennes blogg väldigt länge, och hon fyller år idag så då kände jag att jag ville berätta för henne hur bra hennes blogg är! :) Nu när jag kollade in på hennes blogg hade hon bloggat om det och hon verkar jätteglad över kollaget :). Jag blir själv jätteglad faktiskt, det är så himla roligt att göra folk glada! :) För att komma till inlägget där hon skriver om kollaget klickar ni här och där kan ni även se kollaget i full storlek :).

/Mathilda

Fredag!

Datum: 2012-02-10 | Tid: 17:29:36
Ja, jag älskar verkligen fredagar! :) Det är nog den bästa dagen på hela veckan tycker jag, för då har man hela helgen framför sig. Sedan tycker jag även om fredagar väldigt mycket eftersom att hela familjen alltid har "fredagsmys" här hemma :).

/Mathilda

Chokladmuffins/Kladdkaka

Datum: 2012-02-10 | Tid: 17:09:21
Idag hämtade jag Eddie efter skolan och vi ställde oss och gjorde chokladmuffins fast i en kladdkaksform. Haha :). Den blev lite misslyckad i själva utséendet men smaken var det inget fel på! :)

/Mathilda

1 månad!

Datum: 2012-02-09 | Tid: 18:04:00
Bild i repris.


Idag fyller våran blogg en månad! :) Tråkigt nog har uppdateringen varit sämst de senaste dagarna och läsare har det inte funnits gott om. Vi ska nu försöka fixa det här och återgå till det vanliga igen. Men vi vill självklart bli bättre så vi skulle bli väldigt tacksamma om ni kommenterade vad som kan förbättras med bloggen och även vad som kanske redan är bra? :)

/Mathilda

Nytt i garderoben

Datum: 2012-02-07 | Tid: 18:09:37
Idag efter skolan åkte jag och Madde till stan igen. Först gick vi såklart till Subway och sedan tog vi en liten runda på HM. Jag hittade denna blus/skjorta och även fast plånboken ville spara pengar köpte jag den ändå :). Jag köpte den i en storlek större för jag ville ha den lite pösigare än den var i min rätta storlek.

Nu ska jag plugga inför Hemkunskaps läxförhöret imorgon och klockan åtta ska jag titta på Top Model :). Jag ska även försöka hinna blogga något mer idag.

/Mathilda

Fint från Nelly

Datum: 2012-02-06 | Tid: 19:28:25

Lite fina saker från Nelly som jag valde att göra ett kollage av. Conversen och de mörkblåa jeansen är mina favoriter, så dem ska jag ha! :)

Tillbaka

Datum: 2012-02-06 | Tid: 18:01:28
Jag får be om ursäkt för den dåliga uppdateringen under helgen, och jag tänker inte bortförklara mig. Men jag kan ändå berätta varför jag inte har bloggat. Jo, i helgen var både jag och Madde hos pappa och där var även farmor, så vi ville helt enkelt inte blogga eftersom att vi träffar henne så sällan. Men nu är vi tillbaka och uppdateringen återgår till det vanliga igen :).
/Mathilda

Håruppsättning

Datum: 2012-02-03 | Tid: 22:34:00
Förut gjorde jag en håruppsättning på Madde. Jag blev faktiskt ganska nöjd, men flätan på ena sidan blev inte alls bra.. Men jag hann inte fläta om den. Maddes hår ser ganska flottigt ut på bilderna, men det är det inte i verkligheten! :)

/Mathilda

Tacos.. igen..

Datum: 2012-02-03 | Tid: 22:03:34
Hehe, idag åt vi tacos här hemma igen. Vi åt det förra fredagen också så man kan kolla oss en riktig tacos familj! :) Hehe.. Det var iallafall Madde och jag som lagade maten idag också. Jag stod för grönsakerna och Madde för köttfärsen. Det blev riktigt gott faktiskt! :)

/Mathilda

Volleyboll

Datum: 2012-02-02 | Tid: 19:51:33
Hejsan svejsan mejsan nejsan lejsan kejsan osv. :)
I morse hade jag ju som sagt ingen sovmorgon eftersom att jag skulle göra ett so prov som jag hade missat en dag när jag var sjuk och var hemma. Det gick okej, tror jag.. eller snarare hoppas! Imorgon har vi volleyboll prov direkt på morgonen.. jag har inte pluggat så mycket till det, men så svårt kan det väl inte vara eller? Jag får hoppas på det bästa! Nu ska jag och familjen kolla på någon film ;)
Bild i repris, jag orkade inte leta efter en ny bild eller ta en ny!

/Madde

Plugg, plugg, plugg

Datum: 2012-02-02 | Tid: 18:07:21
Nu har jag tänkt att jag ska krypa ner under några täcken och plugga. Jag har SO läxförhör imorgon så det är nog bra om jag läser igenom sidorna några gånger, fast det här är ju förstås inte första dagen jag pluggar på det.. Nej, om jag någonsin ska bli klar så ska jag nog börja nu :).

/Mathilda

Frida

Datum: 2012-02-01 | Tid: 21:13:00
Igår nämde jag att jag prenumererar på tidningen Frida (i detta inlägget) och idag när jag kom hem låg en tidning i brevlådan. Jag har inte riktigt haft tid att läsa den ännu, utan jag har bara bläddrat igenom den lite snabbt men nu har jag tänkt att jag ska läsa den :).

/Mathilda

Stress vecka..

Datum: 2012-02-01 | Tid: 19:49:54
Jag älskar dig!

Hej hej!
Jag ber om ursäkt för att jag inte har bloggat på typ hundra år? Nej, men jag har haft fullt upp i veckan.. Vi har haft sjukt mycket läxor ja kan skriva här nere sen vad vi har haft för läxer i veckan / ska ha! Men som Mathilda skrev i förra inlägget så åkte vi bussen ner till Subway idag, eftersom att ja skulle hem och plugga och vi var tvugna att vänta ungefär en timma på bussen :). Det var jätte mysigt! Just nu står Mathilda bakom mig och gör en frisyr ;). Jag tycker verkligen hon ska sattsa på att bli frissör, för hon är sjukt bra på att göra frisyrer.. Iallafall på mig. Men nu ska jag snart kolla på 'Mäster kockarna'. Så vi hörs ♥

/Madde

Subway

Datum: 2012-02-01 | Tid: 19:16:32
Idag efter skolan mötte jag upp Madde och vi bestämde oss för att ta bussen till Subway. Det är riktigt mysigt att ta ungefär en timma och bara prata. Vi kan ju prata om precis allt också eftersom att vi är syskon så det är riktigt roligt :). Men just Subway blir nog inte speciellt bra för plånboken eller magen tillslut..

/Mathilda

Sovmorgon

Datum: 2012-02-01 | Tid: 07:15:15
Idag har jag sovmorgon, eller ja.. jag får sova till halv sju istället för halv sex :). Men jag gick upp lite tidigare så nu har jag tid till att blogga :). Idag kommer jag såklart vara i skolan, och kommer hem ungefär halv fyra. En stund efter att jag kommit hem ska jag ut och springa och efter det ska jag plugga, plugga och plugga. Men vi har iallafall haft det ganska lugnt innan den här veckan med läxor, så det känns ändå ganska okej :). Men det jag vill komma till är att uppdateringen antagligen inte kommer vara på topp idag.

/Mathilda